Melany

Mijn naam is Melany Clement, ik ben in 1991 geboren.

Ik ben getrouwd en ik ben de trotse moeder van 2 prachtige meiden. Ik woon in Middelburg.

Al mijn hele leven ben ik gevoelig voor de dingen die het blote oog niet ziet. Ook zie en spreek ik al vanaf mijn vroege jeugd met overleden personen. Ik vond het altijd al een ander soort ervaring als een gesprek met een levend persoon. Maar het was voor mij niet vreemd.

Regelmatig bezocht ik samen met mijn moeder een hele bijzondere vrouw. Ook zeer hoog gevoelig en in verbinding met het universum. Haar naam is El Lenssen, zij leerde mij al heel veel over het hoog gevoelig zijn. Bij haar voelde ik me thuis. Ze gaf verduidelijking.

Pas in de pubertijd realiseerde ik me dat niet iedereen dit kon. En soms als ik er over sprak kreeg ik nare reacties. Mensen vonden het vreemd dus ik begon mezelf ook vreemd te vinden. Het heeft echt een hele tijd geduurd voor dat ik mezelf weer open kon stellen voor mijn gave. Ik was bang en vond het moeilijk om er iets mee te doen.

De jaren gingen voorbij en ondertussen was ik verhuist vanuit Den Bosch naar Kamperland.

Ik zat vast en voelde dat ik spirituele hulp nodig had. Na wat research kwam ik uit bij Yvonne Bom. Zij heeft me geweldig begeleid in mijn spirituele groei. Ze gaf handen en voeten aan mijn gave.

En toen ik voor de 2e keer moeder werd kwam ik dichter bij mezelf te staan, meer in mijn eigen kracht. Er kwam steeds vaker iets binnen. Maar nog steeds vond ik het heel spannend. 

In december 2019 begon ik met werken in de uitvaartbranche en kon ik het eigenlijk niet meer tegen houden. Tijdens een verzorging of een rouwbezoek kreeg ik zo veel informatie over de overledene of juist over de familiebanden dat ik er wel wat mee moest doen. Als ik het voorlegde op een subtiele manier dan klopte het elke keer. Ik kon niet anders meer dan in mezelf geloven.

Na een van de geweldige trainingen van Yvonne ging mijn ontwikkeling zo snel dat ik er klaar voor ben om mijn talenten met andere te delen. Zo ontstond Het Lichtvlindertje, praktijk voor spirituele & energetische coaching. 

Ook kon ik het uitvaart werk niet loslaten dus ben ik een opleiding gaan volgen voor Woorddienstbegeleider.

Een hele mond vol, Woord dienst begeleider, 

Ik begeleid een familie vanaf dat iemand sterft tot aan de afscheidsdienst.

Samen bespreken we wat er in de dienst mag komen, foto's, muziek en natuurlijk mooie woorden.

Deze woorden mag ik tot leven brengen in de dienst, ik vertel over het leven van de gene die overleden is. En neem u nog een keer mee door dat hele leven en natuurlijk help ik familieleden die zelf ook nog iets willen zeggen.

Ik ben dan de back-up die iemand zo nodig kan hebben op dat moment.

Ik wil echt iets kunnen betekenen voor u. Uiteraard op een warme en liefdevolle manier.