Huis zuivering

In je huis of op je werkplek kan er negatieve energie zijn ontstaan. Dat kan komen door meerdere oorzaken.

1: Door te veel elektrische apparaten in huis te hebben.

2: Waterlijnen die onder je huis of werkplek doorlopen.

3: De plek waar het gebouw staat is vaak ook van grote invloed.

4: Vorige bewoners die nare herinneringen hebben achter gelaten.

5: Entiteiten die nog niet zijn overgegaan.

 

1:Elektrische apparaten

Door te veel elektrische apparaten in een ruimte hebben loopt het energie level sterk terug. Dat heeft veel invloed op je eigen energie level.

 

2: Waterlijnen

Onder een gebouw lopen vaak waterlijnen. Dat komt omdat er een riolering ligt of dat er een gedempte water plaats ligt. Deze waterlijnen brengen veel kou naar boven. En dat is vaak te merken aan je nachtrust. Je kunt je energie niet goed genoeg opladen tijdens de slaap.

 

3: Plek van het gebouw

De energie van je huis of je werkplek hangt ook heel erg af van de plek waar het gebouw staat. Er zijn 4 elementen (licht, lucht, aarde, water) heel belangrijk om alles in evenwicht te hebben.

 

4: Nare herinneringen

De vorige bewoners kunnen herinneringen achter hebben gelaten die de ruimte of ruimtes vult met negatieve energie. Dan is een keer genoeg om je huis of werkplek te laten zuiveren. En om weer alle ruimtes te vullen met positieve energie.

 

5: Entiteiten

Het is bijna altijd zo dat als je last hebt van entiteiten dat ze zijn overleden door een traumatisch voorval. En heel erg in de war zijn omdat ze in het moment blijven hangen. Een entiteit is dus een overleden persoon die hulp nodig heeft. Het kan zijn dat ze met je huis verbonden zijn. Maar het kan ook zo zijn dat ze merken dat je hun opmerkt omdat je zelf erg gevoelig bent. Kinderen en dieren hebben er heel vaak last van omdat ze heel veel met hun zintuigen doen. 

 

Denk je al te weten wat de oorzaak is van de verstoorde energie balans in je huis of op je werkplek. En heb je alleen natuurlijke hulpmiddelen nodig? Dan raad ik je aan om op zoek te gaan naar edelstenen die balans brengen. Uiteraard kunnen we er samen naar kijken.

 

Is het je nog niet duidelijk en hebben jij of iemand uit je gezin er hulp bij nodig maak dan gerust een afspraak. Ik help je graag om de rust en energie balans te herstellen.