Gewaardeerde Collega's

Anita Humblet is Kindercoach en heeft zich gevestigd in Oostkapelle. Anita is een zeer creatieve, extreem hoog gevoelige vrouw. Ze is een ontzettend warme persoonlijkheid met een eindeloos geduld. Ze geeft o.a. kinderyoga, zelfredzaamheidstraining en ook doet ze veel met mandala tekenen. Ben je op zoek naar een goede begeleiding voor je kind? Klik dan eens op haar foto.

Maureen Mayr is een geweldige Holistisch Therapeut gevestigd in 's-Heer Arendskerke. Maureen heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg. Daardoor heeft ze al veel gezien. Ook is ze Bach Bloesem consulent. Ze is heel krachtig in het blootleggen van de echte oorzaak van je problemen. Ze neemt de tijd voor je en geeft ontzettend veel inzichten en laat je anders naar een situatie kijken. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik op haar foto.

Yvonne Bom is een prachtige en een zeer liefdevolle vrouw. Ze heeft al sinds 2011 een praktijk als energetisch en spiritueel coach. Ze is extreem hoog sensitief en kan je als geen ander begeleiden in bijvoorbeeld het verwerken van vastzittende trauma's, obstakels nemen, uitdagingen aangaan en in contact leren komen met jezelf in een betrouwbare en veilige setting. Ook geeft ze heel veel mooie trainingen om jezelf te verbeteren op spiritueel vlak. Ze heeft nu een praktijk in Breda en in Middelburg.

Ben je opzoek naar jezelf? Klik dan maar eens op haar foto.