Home » Consult

Consult

Een consult is iets heel persoonlijks. We gaan dan samen eerst even zitten om de balans op te maken. Vanuit daar gaan we verder werken. Vaak is een consult een combinatie van Magnetiseren, een Reading en als het zo uitkomt sluit ik graag af met een kaartlegging. 

Hieronder geef ik uitleg over de verschillende aspecten die aan bod komen.

Magnetiseren

Tijdens een consult kan ik je magnetiseren om informatie te krijgen die bruikbaar kan zijn. Maar het kan ook alleen zijn om je energieveld weer sluitend te maken of een energie lek op te sporen. Lichamelijke ongemakken komen vaak voort uit energetische blokkades. En dan is het aan mij de taak om ze zo goed mogelijk op te lossen of in ieder geval in beweging te brengen. Soms krijg ik door dat ik niet te lang mag werken aan een bepaalde plek. Dan is het in beweging brengen van jouw energie al voldoende. De rest doe je helemaal zelf.

Het magnetiseren gebeurd zitten of liggend, ik raak je niet aan maar ik ga met jouw energetische veld aan de slag. Dit kan overigens ook op afstand. Nadat we hard gewerkt hebben sluit ik af met het opnieuw vullen van je energie.

 

Reading

Als je graag in contact wil komen met een overleden dierbare kan ik je daarbij helpen.

Zo'n reading is vaak een hele bijzondere en vooral liefdevolle ervaring. Onze dierbaren komen meestal langs met een bepaalde boodschap. Vaak zijn het kleine dingen die doorkomen. Een woord, een beeld of een gevoel. Dat probeer ik zo goed mogelijk te vertalen naar jou toe. Meestal is het herkenbaar maar het kan ook volkomen nieuw voor je zijn. Ook daar is niks mis mee, naar alle waarschijnlijkheid kan je met je nieuw verworven kennis een hele hoop kanten op. Je kunt dingen afsluiten of juist oppakken, in beide gevallen is het helend. 

Kaartlegging

Bij een kaartlegging maak ik gebruik van mijn orakelkaarten. Het zijn echt mijn kaarten maar ik trek de kaarten vanuit jouw energie. Voor dat ik een kaartlegging ga doen log ik als het ware in op jou. Vervolgens leg ik alle kaarten en concentreer me op je. Dan voel ik in op mijn kaarten en trek een kaart. Vervolgens kijk ik wat de boodschap is die de kaart verteld. Meestal trek ik 3 kaarten maar het kan voorkomen dat ik doorkrijg dat ik er meer moet leggen. Nadat ik alle kaarten heb liggen met alle boodschappen maak ik daar een analyse van . En kijken we samen naar wat er uit komt en of we daar nog iets mee moeten.

Ook voor het leggen van een dagkaart kan je bij me terecht. Ik geef dan een korte uitleg over de kaart en vertel je wat er verder bij me binnenkomt over deze specifieke boodschap.